• Vállalatunkról...

  Vállalkozásunk hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, és szállítással foglalkozik. Jelentős mennyiségű újrahasznosítható hulladékforgalmazásunkkal a hulladékpiacon meghatározó szerepet töltünk be.
  Cégünk központi telephelye Dunaharasztiban, az Ipari Parkban található. Telephelyünk 4.000 m2 alapterületű, ami a megfelelő környezetvédelmi előírások szerint lett kialakítva. Itt végezzük az anyagok és a hulladékok tárolását, válogatását, darabolását, bálázását kiszállításra történő előkészítését. Műszaki fejlesztésekkel, új beruházásokkal folyamatosan korszerűsítjük eszközeinket, építjük, alakítjuk telephelyünket. Az EU normákat követve a hulladékok kezelésére, feldolgozására környezetbarát eljárásokat vezetünk be.
  Terveink között szerepel az újrahasznosítás arányának javítása a begyűjtött mennyiség növelésével, illetve eddig nem hasznosított hulladékok feldolgozásával és a termelés folyamatába másodnyersanyagként történő visszaforgatásával. Vevőink a legtöbb esetben végfelhasználók, aminek köszönhetően mindig versenyképes árakkal vagyunk jelen akár a hazai, vagy a külföldi piacokon is.

  Hulladékszállítás:

  Tehergépjárművel nem rendelkező ügyfeleink számára belföldi szállítóeszközeinkkel állunk rendelkezésre. 3.5, 6.2, 12, és 18 tonna raksúlyú, valamint Multiliftes tehergépkocsisainkkal rugalmasan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni. Díjmentes konténer kihelyezéssel biztosítani tudjuk a hulladék kulturált körülmények között történő átmeneti tárolását.

  Hulladék nyersanyagár mozgáshoz kötött anyagok felvásárlása:

  A tőzsdei fémárak mozgásához kötött hulladék átvételi árakon vásároljuk meg nagyvállalati ügyfeleinktől a tevékenységük során keletkező fémhulladékot és biztosítjuk a termelési ütemnek megfelelő elszállítást.


  Hívjon minket még ma!    +36 30/177-6393